Formiddagsfokus: Drupal og offentlig sektor

Første del av DrupalCampen inviterer vi til en formiddag om utviklingen med open source i det offentlige Norge. Denne delen av konferansen er fredag formiddag.

Arrangementet på formiddagen er kostnadsfritt men vi ønsker at alle som kommer melder seg på via dette skjema. 

Sted: Mesh, Tordenskjolds gate 2, Oslo
Tid: 9 november 2018. 09.00 - 12.00

Full program for hele konferansen finner du i hovedmenyen under program.

 

Digital transformasjon i offentlig sektor. Hva skjer internasjonalt?

Bilde

Jeffrey A. McGuire jobbet tidligere i Drupalselskapet Acquia. Nå er han frittstående konsulent i selskapet Open Strategy Partners der han rådgir selskaper som jobber med open source. Han skal fortelle om hvordan det offentlige internasjonalt jobber mer effektivt med hjelp av open source, distribusjoner og samarbeid med eksempler fra Australia, London og USA. Se hans foredrag under Internetdagarna i Stockholm her.

Difi og Drupal ved Henning Aarset

Bilde av Henning

Henning Aarset ved Difi. Nettansvarlig og teamleder. Difi skal bidra til modernisering og omstilling av offentlig sektor. Vi skal blant annet være en sentral kilde til kunnskap, utvikling og endringsbehov. Difi skal også bidra til å realisere gevinster samt løses utfordringer som krever samordning. En stor del av våre brukere, kunder og samarbeidspartnere møter vi via nettsidene våre.
 

Det tyske samarbeidet DeGov og Reykjavik kommune sitt intranett.

Bilde av Baddy

Baddy Breidert fra det tyske selskapet 1XINTERNET skal fortelle om hvordan man jobber sammen i Tyskland i samarbeidet/distribusjonen DeGov og hvordan Reykjavik kommune jobber med Drupal.

 

Bouvet og Midtre Gauldal kommune

Bilde av Stian

Stian Hågensen fra Bouvet Trondheim forteller om utviklingen av Midtre Gauldal kommune sitt intranett og portal. Utfordringer og erfaringer med Drupal.  

Askøy Kommune. Open Source siden 2012.

Bilde av Hans OleBilde av Dag

Hans Ole Benonisen og Dag Folkestad forteller om Askøy Kommune sitt nettverk av kommuner på vestlandet som skal samarbeide om nye digitale løsninger. Hvordan Askøy kommune har jobbet med Joomla siden 2012. Nå går veien videre med andre open source løsninger.

Sikresiden.no - kriseinfo rett på mobilen!

Bilde av Jorid

Jorid Bodin. Sikkerhetsleder og Fagleder informasjonssikkerhet ved Oslo Met.

Sikresiden.no brukes av alle universiteter og mange høgskoler i Norge. 30 virksomheter med til sammen 400.000 studenter og ansatte.
Løsningen er laget av og for Norske universiteter og høgskoler som samarbeider og deler. Nasjonale fagmyndigheter bidrar inn i kvalitetssikringen av innholdet.

Kontakt Daniel ved spørsmål angående påmelding eller annet. 

Daniel Andersson
98 83 83 44
daniel@ramsalt.com